Välkommen som medlem i Street Rulers.

Föreningen bildades 1981 av några eldsjälar på Esso Motorhotell i Gärde. De följande första mötena hölls på järnvägskondis i Njurunda.

Vi är en förening vars gemensamma nämnare är våra fordon. Fordon som fortfarande ritades som vackra föremål med design och krom som förtecken men även med stora starka motorer.

I vår klubblokal som ligger i kvissleby träffas vi andra måndagen i månaden kl 19.00 för medlemsmöte.
Var och en som har något man vill komma till tals med ges här tillfälle att framföra det.

Klubblokalen som är ett gammalt baptist kapell inköptes av föreningen i januari 2003.Varje medlem gick in med 500 kr till handpenningen, resterande köpeskilling lånades i bank. Byggnaden var då i ett dåligt skick, efter att ha stått tom i många år. Det las ner ett mycket stort arbete att få igång byggnaden då bla vatten och värmesystem inte var i ett användbart skick. Vid årsskiftet 2003/2004 kopplades vi in på fjärrvärmenätet.I mars 2005 så byttes alla fönster i lägenheterna till ljudisolerglas för att minska bullret från E4 åt våra hyresgäster.I markplan finns samlingslokaler, litet kontor och ett konferensrum, stora salen samt ett mindre kök. I källaren finns det plats för uppställning för medlemmars fordon ca 6-7 platser samt även två separata garage. Platserna här är avsedda för medlemmar som hyr dessa helårsvis enligt turordning.

På Onsdagar har vi Nisses Cafe i klubblokalen, där alla som vill har möjlighet att träffas över en kopp kaffe.Uppehåll under några sommarmånader samt över jul o nyår

Vårt stora evenemang är "Street&Swap Meet", ett evenemang föreningen har arrangerat sedan tidigt 80 tal, från och med 2005 så kallar vi detta arrangemang "Sundsvalls Street Meet". Från och med 2022 är vi även arrangörer av "Sundsvalls Motorshow" som hålls inomhus på Gärdehov i stora Nordichallen.

Höstrallyt är även det ett årligt arrangemang som vi är inblandade i, tillsammans med andra klubbar i sundsvallsområdet.

Under året brukar vi även ha en del andra fester odylikt i vår klubblokal.

För att ovanstående arrangemang skall gå att genomföra så behövs naturligtvis medlemmarnas intresse samt fysiska närvaro, föreningens verksamhet bygger på att vi på frivillig väg hjälps åt.

Vi har även en hemsida på www.streetrulers.se
Då detta är vår domän så har alla medlemmar möjlighet att ha en egen mail adress med ändelsen @streetrulers.se

Löpande information till medlemmarna försöker vi att skicka ut i form av "Street Rullen" ett utskick som kommer i brevlådan. Ibland kan det vara "korta puckar" på saker o ting så för att säkert få veta det mest så är det säkrast att komma på mötena var fjärde måndag i klubblokalen.

Som medlem i Street Rulers räknas alla som ingår i din familj

Inträdesavgift 500 SEK /engångs avgift vid inträde i Street Rulers (återbetalas ej vid utträde)
Årlig medlemsavgift 250 SEK . Ny medlem betalar medlemsavgiften from år 2.
Inbetalas till Bankgiro 5592-1704

Föreningen firade 2021 sin 40 åriga verksamhet

Välkommen

För frågor och funderingar, ring eller maila

Ordförande Tomas Henning

073-432 27 72 mobil

Vice Ordförande Rolf Andersson
070-569 03 00 mob

Kassör Maggan Sjölander
072-225 08 98 mobil

Sekreterare Elisabeth Nordin

070-292 78 27 mobils
(Jag behöver ev adressändringar mm )

Postadress är :

Street Rulers

Box 3057

850 03 Sundsvall

Besöksadressen är

Street Rulers

Njurundavägen 90

863 32 Kvissleby

Organisations numret vårt är 88 92 02-30 48

 

Här nedan syns bilder på några av grundarna till Street Rulers, fotona tagna från cruising i Sundsvall omkring 1981

Göran Gladh, Stefan Hagman, Micke Frisk och Tobba Kempe. 2014 när detta skrevs var det bara Micke som inte har kvar sin bil från den tiden.Alla är fortfarande medlemmar i klubben.

 

Här trycker du för att träffa oss alla i 2023:års styrelse

 

Till startsidan